Velkommen til

Chef_at_Home_transparent_til_web.png

Gourmetshop

Specielt udvalgte unikke gourmetprodukter fra små producenter

Scroll Down

Gourmetshop

Chef at Home Gourmetshop byder på et lille udvalg af specielt udvalgte produkter fra små lokale producenter af økologiske produkter af højeste kvalitet. 

Som noget helt unikt er Chef at Home den eneste forhandler af gourmetprodukterne fra "Uma CasaNatura". Produkterne bliver produceret ved et lille landbrug i Abruzzo af familien Benni. 

Her producerer de små mængder af olivenolie, tomat passata samt deres lokale kirsebær likør "Ratafia" som er lavet på druer fra montepulciano de abruzzo og syrlige kirsebær, som begge vokser ved farmen. 

Deres olivenolie produceres både som enkeltsorts olivenolie og en blend af 4 lokale olivensorter med den lokale beskyttelse "D.O.P." som garanti for at det udelukkende er oliven fra deres farm der bruges i produktionen. 

"Uma CasaNatura" er 100% rene produkter kun bestående af økologiske naturlige ingredienser for at skabe et så naturligt produkt som muligt samt et produkt af højeste kvalitet. 

Se udvalget af produkter fra "Uma CasaNatura" her

Uma CasaNatura

 

Passata di pomodoro sei rosso Organic (Økologisk tomat passata)

00001
kr30.00
På lager
1
Produkt detaljer

Denne passata er lavet af en speciel blanding af økologisk dyrkede, lokale tomatsorter, valgt specifikt til deres egenskaber, alle fra gården i Abruzzo.

75% er fra pomodori a Pera d'Abruzzo, kendt for sin fyldige karakter med meget frugtkød, hvilket gør den ideel til passata. Sødmen og den lave syrlighed giver en unik smag og gør den perfekt til traditionelle italienske retter. Der er tilføjet nogle Datterino- og Romanella tomater som giver en dyb og krydret smag.

Tomaterne plukkes med hånden i august måned, og efter en streng udvælgelse behandles inden for 48 timer uden tilsætning af salt, vand eller andet, kun tomater.


Ingredienser: 100% økologiske tomater (75% pomodoro a pera d’Abruzzo SAAB-CRA, 15% Datterino og 10% Romanella)

Opbevaring/Holdbarhed: Opbevar tomatpassata i et tørt og mørkt sted. Efter åbning opbevar i køleskab op til 3 dage.

Gem dette produkt til senere