Velkommen til

Chef_at_Home_transparent_til_web.png

Gourmetshop

Specielt udvalgte unikke gourmetprodukter fra små producenter

Scroll Down

Gourmetshop

Chef at Home Gourmetshop byder på et lille udvalg af specielt udvalgte produkter fra små lokale producenter af økologiske produkter af højeste kvalitet. 

Som noget helt unikt er Chef at Home den eneste forhandler af gourmetprodukterne fra "Uma CasaNatura". Produkterne bliver produceret ved et lille landbrug i Abruzzo af familien Benni. 

Her producerer de små mængder af olivenolie, tomat passata samt deres lokale kirsebær likør "Ratafia" som er lavet på druer fra montepulciano de abruzzo og syrlige kirsebær, som begge vokser ved farmen. 

Deres olivenolie produceres både som enkeltsorts olivenolie og en blend af 4 lokale olivensorter med den lokale beskyttelse "D.O.P." som garanti for at det udelukkende er oliven fra deres farm der bruges i produktionen. 

"Uma CasaNatura" er 100% rene produkter kun bestående af økologiske naturlige ingredienser for at skabe et så naturligt produkt som muligt samt et produkt af højeste kvalitet. 

Se udvalget af produkter fra "Uma CasaNatura" her

Uma CasaNatura

 

Økologisk extra virgin olive oil, 0,5 cl.

00000
kr180.00
På lager
1
Produkt detaljer
Mærke: Uma Casanatura

Denne ekstra jomfru olivenolie fremstilles ved at knuse oliven kort efter, at de er plukket og ekstrahere saften. Alle olivenolierne er koldpresset. Det er simpelthen alt: Juice af friske, sunde økologiske oliven.

Familien Benni producerer 4 forskellige enkeltsortsolier, fra en enkelt sort oliven, som er af sorterne Leccino, Dritta, Frantoio og Tortiglione og en D.O.P. Petruziano delle Colline Teramane, som er en blanding af forskellige oliven. Alle olivenolierne fra gården er lavet med oliven fra deres egne marker. Hver af vores valg af ekstra jomfru olivenolie er unik og kan være delikat, medium eller robust, derfor er de egnet til forskellige retter. Alle bringer en krakartér af deres lokale terroir eller smag fra deres specifikke område og gård.

Smagnuancer:

Ekstra jomfru Oliven Olie "Monocultivar Dritta" Økologisk:

Denne helt specielle ekstra jomfru olivenolie er kompleks og harmonisk med frugtnoter. Medium intensitet og en karakter af mandler samt antydning af urter og fornemmelse af artiskok. I munden har den en behagelig, rund og afbalanceret smag med lys bitter og krydret noter.

Servér denne olivenolie til grillet brød, toppet på friske fiskeretter, lagrede oste eller friske salater.

Opbevaring: Mørk og tørt, væk fra sollys.


Ekstra jomfru oliven olie "Pretuziano delle Colline Teramane" D.O.P. Økologisk:

Blanding af sorterne: Leccino, Frantoio, Dritta, Tortiglione, Carboncella, Castiglionese, Pendolino

Denne ekstra jomfru olivenolie er kompleks med en intens næse og rige undernoter. Den har en urteagtig aroma med antydning af mandel. Smagen er omfavnende med noter af tomater og artiskokker perfekt doseret med en behagelig bitterhed og let pikant karakter.

Servér denne olivenolie til grillet kød, tomatholdige retter eller krydrede fiskeretter. Olivenolie giver karaktér samt en fremhæver de krydrede nuancer i retten.

Opbevaring: Tørt og mørkt og væk fra sollys. Gerne ved en temperatur mellem 12-18 grader C*.


"Pretuziano delle Colline Teramane" olivenolien har vundet adskillige priser for dens smag og aroma. Herunder:

Biol 2019 Gold Medal

LIOOC 2019 Quality Award Silver Medal

LIOOC 2019 Packaging Award Bronze Medal

Bellavita London Awards 2018 - 3/3 STARS

Gem dette produkt til senere